Santa Claus Shop

Ohitus pääsisältöön »

Etsi sivustolta
Welcome to Santa Claus Shop
English Italian Spanish French German Chinese Japanese Russian Catalan Portuguese Finnish

Sijaintisi on:

Palvelut yrityksille

Santa Claus Greeting Center tarjoaa yrityksille ja yhteisöille erilaisia palveluja.

Kirjepalvelu sopii yrityksen tärkeiden viestien suunnitteluun, toteutukseen ja postittamiseen.

Kuorituspalvelu hoitaa yrityksen puolesta kirjeiden kuorittamisen nopeasti ja luotettavasti.

Jalleenmyyja

Santa's-Technology-Park

Kirjepalvelu

Santa Claus Greeting Center tarjoaa yrityksille ja yhteisöille kirjepalvelua, jossa yritysten joulutervehdykset ja muut tärkeät viestit suunnitellaan, tuotetaan sekä postitetaan Rovaniemeltä, Joulupukin kotikaupungista.

Palvelu sopii yhtälailla niin joulutervehdysten kuin muidenkin tärkeiden viestien lähettämiseen, kuten:

  • - onnittelut ja tervehdykset
  • - merkkipäiväkutsut
  • - markkinointikirjeet; jälkimarkkinointi
  • - asiakaskirjeet
  • - henkilökunnan muistaminen.

Palvelussa on kolme vaihtoehtoa:

1. RÄÄTÄLÖITY YRITYSKIRJE

Räätälöityyn yrityskirjeeseen suunnitellaan aina asiakkaan toivomuksen mukainen teksti. Tekstissä Joulupukki voi esimerkiksi kertoa hienovaraisesti kyseisestä yrityksestä tai sen henkilökunnasta, asiakkaista tai muusta yritykseen liittyvästä asiasta. Kirje voidaan laatia asiakkaan haluamalla kielellä. Kirjeisiin voidaan laittaa mukaan asiakkaan toivomuksesta myös liitteitä.
Tämä palvelu sopii erinomaisesti esimerkiksi matkailuyrityksille.

 

 

2. JOULUPUKIN TERVEHDYSKIRJE

Joulupukin tervehdyskirje on eri kielillä tuotettava Joulupukin perinteinen, aito kirje. Siinä on vakioteksti, joka soveltuu sekä lapsille että lapsenmielisille aikuisille. Tekstissä Joulupukki kertoo hyvistä asioista toivottaen kirjeen saajalle kaikkea hyvää elämässä ja tietysti hyvää joulua. Kirjeessä Joulupukki mainitsee kivalla tavalla nimesi ja yrityksesi nimen. Voit olla varma, että joulutervehdyksesi muistetaan.

 

3. TERVEHDYSPOSTIKORTTI

Santa Claus Greeting Center on kehittänyt uuden palvelun, jossa asiakkaat voivat lähettää SCGC:n tervehdyskortteja asiakkailleen tai muille tärkeille vastaanottajille. Kuvakorttivalikoiman aiheet kuvaavat Joulupukkia eri tilanteissa tai Lapin kaunista luontoa eri vuodenaikoina. Asiakkaan lyhyt tervehdysviesti tulostetaan asiakkaan haluamalla kielellä korttien tekstikohtaan. Asiakkaan toimittamat nimet ja osoitteet tulostetaan kortin osoiteosaan. Postimerkki ja postileima antavat tervehdyskortille aidon ja laadukkaan viimeistelyn.


TILAAMINEN

Koska kaikki tuotteet suunnitellaan asiakkaan toivomusten mukaan, tilaaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä Santa Claus Greeting Centeriin. Meille voit aina soittaa ja kysyä lisää tuotteistamme.

Yhteystiedot

Santa Claus Greeting Center Oy
Teknotie 14–16
96930 NAPAPIIRI ROVANIEMI
E-mail: info@santagreeting.fi

CEO
Mr. Antti Huhtala
Tel. +358-(0)50 566 0367
 


Matkailuyritysten kirjepalvelu - lisäarvoa matkailutuotteille

 

Kirjepalvelumme tarjoaa matkailuyrityksille mahdollisuuden toteuttaa asiakkailleen räätälöityjä ja personoituja kutsuja, kiitoskirjeitä ja jälkimarkkinointiviestejä - tai vaikkapa sisällyttää kutsukirje teemallisesti osaksi matkailutuotetta.

 

Henkilökohtainen, tyylikäs ja asiakasyrityksen logolla varustettu kirje tuo lisäarvoa matkailutuotteelle. Kirje voidaan räätälöidä täydellisesti tuotekokonaisuuteen ja sitä voidaan tarjota asiakkaalle osana tuotepakettia. Esimerkiksi yrityksille suunnatut asiakastilaisuudet, promootiot ja seminaarimatkat saavat uutta potkua, kun matkan teema alkaa jo kutsusta.

Räätälöintipalvelumme voi suunnitella kutsut ja kiitoskirjeet alusta lähtien - tai voit valita käyttöösi yhden valmiista kirjemalleistamme. Kirjeeseen voimme lisätä asiakkaan toivomia liitteitä.

Hoidamme koko kirjeitse tapahtuvan yhteydenpidon alusta loppuun saakka. Kirjeen suunnittelun, painon, osoitteiden tulostuksen, kuorituksen ja postituksen.

Matkailu

Ota personoitu kirjepalvelu osaksi matkailutuotettasi!
Pyydä tarjous kirjeen suunnittelusta, tuotannosta ja postituksista!

Yhteystiedot

Santa Claus Greeting Center Oy
Teknotie 14–16
96930 NAPAPIIRI ROVANIEMI
E-mail: info@santagreeting.fi

CEO
Mr. Antti Huhtala
Tel. +358-(0)50 566 0367
 


Kuorituspalvelu yrityksille ja yhteisöille

 

Postitatteko paljon laskuja, kampanjakirjeitä tai tiedotteita? Käytättekö niiden kuorittamiseen aivan liian paljon aikaa tai vaivaa?
Santa Claus Greeting Center voi hoitaa kirjeiden kuorituksen puolestasi!

 

Kuorituskoneemme mahdollistaa postituserien nopean, tarkan ja tehokkaan kuorituksen. Kuoritamme koneellisesti C5 ja C65 -kuorikoon kirjeet. Yhteen kirjeeseen voidaan kuorittaa jopa 4 eri arkkia. Tarvittaessa kirjeeseen voidaan lisätä myös 2 erilaista liitettä kuten esitteitä, kortteja tai vaikkapa palautuskuori.

Santa Claus Greeting Centerin palvelun toimivuus, joustavuus ja luotettavuus on huippuluokkaa. Yrityksemme keskeisenä toimintaperiaatteena on kirjesalaisuuden ja asiakkaiden yksityisyyden tiukka noudattaminen.

Kuorituskone

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää kuorituspalvelustamme!

Yhteystiedot

Santa Claus Greeting Center Oy
Teknotie 14–16
96930 NAPAPIIRI ROVANIEMI
E-mail: info@santagreeting.fi

CEO
Mr. Antti Huhtala
Tel. +358-(0)50 566 0367